Bloeddrukmeter Test van de Consumentenbond

Bloeddrukmeters.net Microlife Bloeddrukmeters Omron Bloeddrukmeters Bloeddrukmeter Test

Beste test Bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond

De Consumentenbond test iedere maand allerlei producten, zowel in het eigen magazine als op de website. In april 2012 heeft de consumentenbond besloten om bloeddrukmeters te testen. Als u een nieuwe bloeddrukmeter wilt kopen, is het soms moeilijk om een keuze te maken. Er zijn zo veel bloeddrukmeters te koop, allen met eigen mogelijkheden en specificaties, dat u vaak moeilijk is een goede en gebruiksvriendelijke bloeddrukmeter te vinden die aansluit bij uw persoonlijke wensen en situatie. De uitkomsten van de testen die de Consumentenbond heeft gedaan, kunnen dan van pas komen bij het nemen van uw beslissing tot aankoop.

Onafhankelijk Consumentenbond De Consumentenbond is onafhankelijk. Op de website van de Consumentenbond staan uitgebreide testresultaten en vindt u nog meer achtergrondinformatie over de opbouw van de test en de resultaten van de test. Indien u een bloeddrukmeter wilt kopen, kunt u het best letten op het predikaat "Beste Koop" van de Consumentenbond. Bloeddrukmeters met het predikaat "Beste Koop" hebben een goed prijs/kwaliteit verhouding en het product is goed.

Testresultaten van de Consumentenbond gebruiken ? Bij aankoop van een bloeddrukmeter is het raadzaam om te kijken naar wat de Consumentenbond op basis van haar onafhankelijke test aanraadt. Door middel van predicaten laat de Consumtenbond weten welke de beste zijn. Sommige bloeddrukmeters krijgen de titel ‘Beste Koop’ en andere de titel ‘Beste uit de test’.

Beste Koop Bloeddrukmeter: Microlife BPA 100 Plus

De 'Beste Koop' onderscheidt zich door een uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding (naast uiteraard betrouwbare werking). De Microlife BP A100 Plus is in april 2012 als 'Beste Koop' getest door de Consumentenbond. De pluspunten van de Microlife BP A 100 Plus volgens de Consumentenbond:
  • Tabel met interpretatie van resultaat bevestigd op de meter
  • Automatisch 3 metingen na elkaar mogelijk
  • Wasbaar manchet
  • 5 jaar garantie

de Microlife BPA 100 Plus bloeddrukmeter

Speciale Aanbieding: Microlife BPA 100 Plus

Deze week is de BPA100 Plus daarom extra voordelig: Bestel de Microlife BPA100 Plus Bloeddrukmeter alléén bij onze partner Shopvoorgezondheid en profiteer van:
  • EXTRA KORTING t.w.v. 30 EURO op de adviesprijs €129,95
  • + GRATIS Adapter t.w.v. € 24,95
  • GRATIS VERZENDING (normaal € 3,95)Bekijk de Top 5 Bloeddrukmeters uit de test.